ZABORAVITE KREME PROTIV BORA: Prirodne metode su puno efikasnije, evo koje su najbolje…

ZABORAVITE KREME PROTIV BORA: Prirodne metode su puno efikasnije, evo koje su najbolje...

Kako godine prolaze, većina ljudi dobije bore, no postoji nešto čime ih možete ublažiti. Zdrav život koji podrazumijeva dovoljno sna i najmanje 1,5 litre vode dnevno prva je linija obrane od bora, objavio je njemački časopis za zaštitu potrošača Test.

Pušenje i ultraljubičasto svjetlo mogu oštetiti elastičnost kože. Zdrava prehrana s puno voća i povrća također će pomoći u kontroli bora.

Pravilna njega kože lica također je jako važna da bi ona izgledala mlado. Korištenjem aloe vere, primjerice, koža postaje meka. Drugi korisni proizvodi za njegu kože oni su koji sadrže pšenicu ili gavez koji sadrže alantoin.

Prirodna ulja poput arganova, bademova i jojobe također osiguravaju dodatnu vlagu. Ako to ne bude dovoljno, možete posegnuti za hijaluronskom kiselinom, koja pomaže koži da zadrži vlagu i u nekim se slučajevima može aplicirati injekcijama.

Kreme protiv bora nisu posebice učinkovite, ističe list, koji je testirao devet takvih proizvoda na 270 žena kroz četiri tjedna, ujutro i navečer na samo jednoj strani njihovih lica, dok su na drugoj korištene obične vlažne kreme. Obje strane lica fotografirali su prije i poslije testiranja.

Rezultati su pokazali da kreme protiv starenja nemaju nikakav poseban učinak!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)