NE BACAJTE KORU OD NARA: Poznati ruski travar tvrdi da je ona vrlo efikasan lijek!

NE BACAJTE KORU OD NARA: Poznati ruski travar tvrdi da je ona vrlo efikasan lijek!

Ne bacajte koru od nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci. Nevjerovatno sredstvo koje vam može pomoći kod svih stomačnih infekcija i crijevnih poremećaja. Prava hitna pomoć bez lijekova!

Krajem 1999. godine u listu Ruski vesnik objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama“ ruskog travara G. I. Glubokog (Г. И. Глубокий), u kojem je napisan recept sredstva za liječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slijepog crijeva (bez hirurške operacije!), salmoneloze – odvarom od suvih kora nara.

Evo članka G. I. Glubokog – prenosimo:

“Sa moje strane je predložen prvi univerzalni biljni preparat na svijetu, koji efikasno inhibira svi patogene bakterije u cijelom gastrointestinalnom traktu čovjeka, nezavisno od sojeva i mutacije, uključujući i one koje mogu nastati kroz stotine i hiljade godina. Na molbu čitalaca dajem recept pripreme odvara suvih kora nara i njegovu primjenu.

Priprema odvara od suvih kora nara:
Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnicom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Poslije toga može da se pije. Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo. A šolja sa odvarom treba da stoji pored bolesnika.

Priprema odvara od sušenih kora nara za sve navedene bolesti je ista. Primjena – za svaku bolest je drugačija.

Za izlječenje za 5 sati od: dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slijepog crijeva) odvar konzumirati na slijedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje (čaše) odvara. Nemojte ga cijediti. Ponovo poklopite tacnicom. Ako poslije 10 minuta osjetite olakšanje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo liječenje je završeno. Možete slobodno izaći iz kuće, jer proliva (ili zatvora) više neće biti.

Ako poslije 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popiti preostalu polovinu šolje odvara. Proces liječenja nastavlja se i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka liječenja.

Za izlječenje za 7 dana od: čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (zapaljenja debelog crijeva), disbakterioza creva, konzumirati odvar suhi kora nara na sljedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, odvar početi piti. U toku dana popiti polovinu (90-100 ml) odvara u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Početi piti ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a posljednju četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba piti odvar svaki dan, već svaki drugi. 1, 3, 5, 7 dan – piti, a 2, 4, 6 dan – ne piti. To je dovoljno za kompletno izlječenje. Ako želite nastaviti sa tretmanom, zbog sigurnog izlječenja čira želuca, to možete učiniti posle napravljene pauze od 7 dana poslije prvog tretmana liječenja.

Zapamtite: U procesu liječenja – odvar se ne cijedi. Za vrijeme liječenja – ne smijete konzumirati alkohol. Odnos kore nara i ključale vode je 1:20. Ovo je važno!

Suština liječenja sastoji se u tome, da se u cijelom gastrointestinalnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju), i njihovu lokaciju uspješno nastanjuju zdrave, i čovjeku neophodne.

O jedinstvenim svojstvima suvih kora nara znao je još Hipokrat prije 2500 godina. Uspješno je primenjivao odvar za liječenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Pored toga, ovim odvarom je liječio ubojne i ubodne rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj odvar. Stalno se održavala vlažnom do iscjeljenja rane.”

Izvor: uspesnazena.com