DOLAZE VAM GOSTI ZA 5 MINUTA? Ne paničite, uz ovih 5 trikova vaša kuća će blistati!

ciscenje-pospremanje

Gosti koji samo što nisu došli uvijek sve bace u petu brzinu. No ne morate čistit baš sve. Važno je samo ono što gosti vide, oni ne znaju što vi sve vidite i znate da nije spremljeno.

Zato se koncentrirajte samo na površine koje su svima vidljive – TV, stol, hodnik, boravak. Svladajte ovih par trikova i dom će vam izgledati super uredno na brzinu.

1. Samo vidljiva mjesta
Prebrišite prašinu samo s vidljivih mjesta – televizora, stola i ormarića za TV. To će učiniti veliku razliku. Ako vam je perilica suđa puna i nemate vremena staviti novo suđe u nju, svo suđe stavite u sudoper, a kuhinjske površine prebrišite. Tako će izgledati puno ljepše i urednije. 

2. Obrišite ogledala na brzinu
Prljava zrcala ono su što se vidi. Ako su čista odaju dojam urednosti i čistoće.

3. Kupaonica
Zatvorite ormariće, spremite prljave ručnike, izvadite čisti i navucite zastor na kadi. Na brzinu prebrišite umivaonik i slavine.

4. Razbacane stvari
Ne morate ih sve slagati na mjesto, samo ih zatvorite u ormariće. Sad vam se žuri jer su gosti skoro na vratima. Poslije ćete sve dovesti u red.

5. Usisajte na brzinu hodnik i boravak
To je ono što gosti vide. Ne morate cijelu kuću usisavati jer gosti neće ulaziti u svaku prostoriju. Na brzinu usisajte samo one sobe koje će vidjeti. Ako imate ljubimce usisajte i dlake s kauča ili jastuka u dnevnoj sobi.

Izvor: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)